Půjčky na nemovitost - Půjčky a uvěry pro všechny

Půjčky na nemovitost - Půjčky a uvěry pro všechny


Půjčky na nemovitost


Půjčky na nemovitost

Potřebujete půjčku na více než pár tisíc, ale požadavky bank většinou nemůžete splnit, nebo jsou pro vás nevýhodná. Pokud o půjčku opravdu stojíte, můžete si zkusit zažádat o půjčku na nemovitost. V praxi to znamená, že bankovnímu subjektu zaručíte tak, že v případě nesplacení půjčky vám nemovitost propadá a přijdete o ni. Pro žadatele se jedná o rizikovou půjčku, protože pokud nastanou problémy, přijde o to nejcennější co má.


Před uzavřením úvěrové smlouvy dojde ke zhodnocení nemovitosti – znalec banky určí její hodnotu, kterou může představovat pokud se s nemovitostí bude ručit. Poradce v některých případech hradí společnost nabízející půjčku. Podle toho, jakou hodnotu znalec určí se nastavíte i výše půjčky. Pokud si vyřizujete půjčku na nemovitost neplatíte většinou žádné poplatky. Tedy alespoň ne přímo, poplatky jsou skryté v úrocích. Ty sice nebývají tak vysoké, jako u rizikovějších druhů půjček, nicméně rostou hlavně kvůli dlouhé splatnosti půjčky.



Před uzavřením úvěrové smlouvy na půjčky na nemovitost si pečlivě pročtěte všechny detaily ohledně propadnutí nemovitosti a ujistěte se, že všechno chápete.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Salaty