Půjčky bez dokládání příjmu - Půjčky a uvěry pro všechny

Půjčky bez dokládání příjmu - Půjčky a uvěry pro všechny


Půjčky bez dokládání příjmu


Půjčky bez dokládání příjmu

Potřebujete půjčit ale nemůžete z nejrůznějších důvodů bance doložit váš pravidelný příjem. Pro všechny nezaměstnané, studenty nebo matky na těhotenské existují speciální nebankovní půjčky od soukromých osob a investorů, které vám schválí půjčky i bez prokazatelných pravidelných příjmů. Půjčky bez dokládání příjmu patří sice mezi rizikové, ale společnosti, které tyto produkty nabízejí jsou zvyklé na klienty se špatnou bonitou.


Vynahrazují si to potom vysokou úrokovou sazbou, která může v některých případech narůst až do desítek procent. Pokud si chcete o tuto půjčku zažádat, budou vám stačit dva platné doklady o totožnosti. Není potřeba dokazovat, že nemáte záznam v bankovním registru. Tento registr totiž sepisuje osoby, které v minulosti nezaplatili splátky, nebo se zpozdili v platbě.



Pokud se v bankovním registru nacházíte, je pravděpodobné, že vám takřka žádná banka půjčku neschválí. Proto jsou soukromé osoby a investoři tak oblíbení.


Tyto společnosti nabízejí půjčky i pro cizince a různé rizikové skupiny obyvatel. Vyřízení půjčky je už bez poplatků, které byli pro svou neoblíbenost zrušeny.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Salaty