Půjčky bez příjmu - Půjčky a uvěry pro všechny

Půjčky bez příjmu - Půjčky a uvěry pro všechny


Půjčky bez příjmu


Půjčky bez příjmu

Půjčky bez příjmů patří mezi nebankovní produkty. Jsou většinou nabízeny soukromými osobami nebo investory, protože pro banky jsou příliš rizikové. Při žádání o půjčky bez příjmu totiž nemusí žadatel dokazovat, že má pravidelný příjem. Tento typ můžete použít při exekucích, ke splácení již probíhajících úvěrů nebo na cokoliv jiného bez udání účelu.


Vyřízení půjček bez příjmu bývá rychlejší než schvalování klasické bankovní půjčky. Půjčka totiž neprochází přes spoustu úředníků, ale investor se věnuje každému žadateli individuálně.


Výhody těchto půjček jsou pro žadatele hlavně v tom, že nemusí mít prokazatelný příjem, nesleduje se, zda má žadatel zápis v bankovním registru (předchozí dluhy nebo pozdě placené splátky). Může si je zařídit takřka kterákoliv osoba starší 18ti let. Splatnost půjček bez příjmů je až dvacet let, takže si splácení vašich půjček můžete rozplánovat na delší dobu.


Tento typ půjček je často možný získat i telefonicky nebo vyplněním online formuláře. Peníze se vám dostanou velmi rychle, během několika dnů už můžou být na vašem bankovním účtu. Nevýhody půjček jsou hlavně výše úroku a nutnost ručení.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Salaty