Půjčka bez úroku - Půjčky a uvěry pro všechny

Půjčka bez úroku - Půjčky a uvěry pro všechny


Půjčka bez úroku


Půjčka bez úroku

I když se to může zdát nereálné, můžete na trhu s půjčkami najít i takové typy, kde nebudete platit úroky. Pravdou je, že tyhle půjčky nejsou příliš časté, protože se bankám a investorům, kteří je nabízejí nevyplácí tak dobře jako ostatní půjčky. Proto jsou u těchto půjček přesně dané pravidla a požadavky, které musí žadatel splnit. Rozhoduje zde i bonita klienta. Pokud má žadatel například zápis v bankovním registru, nemá nárok na půjčku bez úroku.


Nejobyčejnější typ půjčky bez úroku je kreditní karta. Když s ní zaplatíte, znamená to vlastně, že jsem si vzali půjčku. Každá kreditní karta má nastaveno jak dlouho můžete mít peníze půjčené, aniž by jste z půjčených peněz platili úrok. Toto období se nazývá bezúročné.


Půjčky na kreditních kartách většinou ale nebývají příliš velké, jedná se o částky v hodnotě několika tisíc. Pokud hledáte produkt, který je půjčka v pravém slova smyslu a vyžadujete právě tu vlastnost, aby byla bez úroku, budete se muset nejspíše zaměřit na nebankovní sektor. Zde je možné si zažádat o půjčku bez úroku, ale musíte počítat s tím, že peníze budete muset splatit velmi rychle.


Maximální splatnost půjček je v řádu několika málo měsíců a to i pro statisícové částky. Půjčky bez úroku nabízí ovšem také různí podvodníci a tak je potřeba si před uzavřením úvěrové smlouvy pořádně ověřit, zda je společnost spolehlivá.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Salaty