Půjčky bez registru a poplatku - Půjčky a uvěry pro všechny

Půjčky bez registru a poplatku - Půjčky a uvěry pro všechny


Půjčky bez registru a poplatku


Půjčky bez registru jsou vhodnou náhradou pro žadatele, kteří jsou zapsáni v bankovním registru. Můžou tak získat půjčku i v případě, že jsou pro banku nevyhovující.


Půjčky bez registru nenabízí přímo banky, ale obvykle se jedná o jiné společnosti, které se zaměřují výhradně na tento produkt. Vyřízení půjčky bez registru tak trvá velmi krátce a není to příliš komplikované. K uzavření dohody bude žadatel potřebovat jeden nebo dva doklady totožnosti. Všechno má ale i svou druhou stránku a u půjček bez registru jde o vysoké úroky.


Další výdaje, které se můžou u půjček bez registru objevit jsou poplatky za vyřízení, které se počítají procentuelně z půjčené částky. Existují i společnosti, které nabízí půjčky bez nahlížení do registru a bez poplatku, ty ovšem svůj zisk navýší úroky. I přes tyto nevýhody je ovšem tento typ půjček velmi oblíbený a často využívaný. Je to hlavně proto, že půjčku může získat takřka kdokoliv, není potřeba splňovat požadavky, které banky od žadatelů požadují.



Půjčky bez poplatku mají oproti jiným ale tu výhodu, že u nich nehrozí riziko toho, že vám půjčku neschválí, ale peníze za poplatek vám nikdo nevrátí. Půjčky bez registru a poplatku jsou většinou „na ruku“, takže tohle riziko opadá.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Salaty