Půjčky bez prokazování příjmů - Půjčky a uvěry pro všechny

Půjčky bez prokazování příjmů - Půjčky a uvěry pro všechny


Půjčky bez prokazování příjmů


Půjčky bez prokazování příjmů

Půjčky bez prokazování příjmů se většinou řadí do nebankovního sektoru, protože tento druh půjček nabízejí především soukromé osoby a soukromí investoři. Pokud máte zájem o půjčku bez prokazování příjmů, měli by jste se obrátit právě na tyto společnosti. O půjčku si můžete zažádat online nebo telefonicky. Vyřízení půjčky probíhá u některých společností tak rychle, že své peníze můžete mít i do 24 od sepsání úvěrové smlouvy.


Požadavky u tohoto druhů půjček jsou nesrovnatelně nízké s požadavky některých bank. V případě nebankovních půjček bez prokazování příjmů si vystačíte pouze dvěma platnými doklady totožnosti. Jak je už z názvu jasné, prokazovat pravidelný příjem nemusíte. Dále je pro investory nepodstatné, zda jste nebo nejste zapsáni v bankovním registru (seznam dlužníků a neplatičů). Jediný požadavek při vyšší půjčce bude ručení majetkem.


Půjčky bez prokazování příjmů vydávají společnosti především na směnku, ve které je sepsán termín a výše částky, kterou musí žadatel o půjčku splatit. Toto bývá hlavní nevýhoda půjček bez prokazování příjmů – společnosti si rizikovost půjčky vynahrazují vysokým úrokem, který se může vyšplhat až na 100 ročně. Znamená to, že zaplatíte dvojnásobek půjčené částky. Je proto dobré si spočítat, jestli se půjčka vyplatí a zda si ji můžete dovolit.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Salaty