Půjčka bez nahlížení do registru - Půjčky a uvěry pro všechny

Půjčka bez nahlížení do registru - Půjčky a uvěry pro všechny


Půjčka bez nahlížení do registru


Půjčka bez nahlížení do registru>Potřebujete půjčit, ale nemůžete si dovolit, aby společnost, která vám půjčku bude schvalovat nahlížela do registru? V registru se totiž zaznamenávají ti, kteří platí půjčky pozdě nebo je vůbec neplatí. Pokud se do registru dostanete, pravděpodobně vám žádná banka půjčku neschválí. Záznam z registru se maže až po několika letech, takže během té doby se klienti musí bez půjčky buď obejít nebo využít nabídky půjček bez nahlížení do registru. Tento druh půjček nabízejí nebankovní společnosti – soukromí investoři.


Jedná se většinou o společnosti, které se rozhodli investovat část svého kapitálu novým směrem a tím je právě půjčování peněz. Nebankovní společnosti nabízejí široké možnosti půjček – nemají totiž tak přísné podmínky jako banky. Nabízejí půjčky i rizikovým žadatelům a právě jedním z rizikových typů je půjčka bez nahlížení do registru. Půjčku si u nebankovních společností můžete zařídit i online nebo telefonicky.


Schválení půjčky probíhá velmi rychle a své peníze můžete získat i do 24 hodin. Tyto výhody mají ovšem i svou špatnou stránku a tou je cena půjček u nebankovních společností. Nebývají zde většinou žádné poplatky, ovšem výše úrokových sazeb dosahuje desítek procent a půjčka se tak velmi prodraží. Proto je vhodné si před uzavřením úvěrové smlouvy spočítat, zda se vám půjčka vyplatí a zda ji opravdu potřebujete.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Salaty